Gigaset Bebek Alarmı

Bebeğinizin odasında olup bitenlerden anında haberdar olmak ister misiniz?

Eğer cevabınız evet ise Siemens Gigaset DECT telefonlar tam size göre. Telefonlarda bulunan oda dinleme/bebek alarmı modu odada beklenmedik bir gürültü olduğunda size haber veriyor.

Siemens Gigaset DECT telefonlardaki oda dinleme/bebek alarmı modu etkin olduğunda önceden belirlenmiş bir gürültü eşiğine ulaşıldığı zaman, telefonda kayıtlı harici ya da dahili telefon numarası aranıyor. Harici bir numaraya gönderilen bebek alarmı yaklaşık 90 saniye sonra, dahili bir numaraya gönderilen bebek alarmı ise yaklaşık 3 dakika sonra sona eriyor.

Reklam
Reklam

Bebek alarmı modunda el cihazının hoparlörü sessiz modda bulunuyor. Gelen aramalar el cihazında zil sesi olmadan bildiriliyor ve sadece ekranda gösteriliyor. Gelen bir aramayı cevapladığınızda, bebek alarmı moduna telefon görüşmesi boyunca ara veriliyor, ancak fonksiyon etkin kalmaya devam ediyor.

Siemens Gigaset DECT telefonların C590, S790 ve SL780 modellerinde oda dinleme/bebek telsizi özelliği bulunuyor. Bu modellerin de diğer Siemens Gigaset DECT telefonlar ile ortak özelliği ise ECO DECT özelliğine de sahip olmaları. Ürünler, ECO DECT özelliği sayesinde yüzde 80’e varan enerji tasarruf sağlarken ECO Mode Plus özelliği sayesinde de bebeğinizi radyasyondan koruyor.