Gikder’den Mustafa Zengin’e Başarı Plaketi

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği (GİKDER), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bu yıl 4.kez...

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği (GİKDER), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bu yıl 4.kez düzenlediği “Tarım ve İnsan” konulu ulusal fotoğraf yarışmasında üçüncü olan Mustafa Zengin’e plaket verdi.

Katıldığı yarışmada “Mısır” adlı fotoğrafı ile önemli bir derece alan ve esas mesleği fırıncılık olan Mustafa Zengin’i işletmesinde ziyaret eden GİKDER Başkanı Selim Nas, Zengin’in derecesiyle Gümüşhane’nin tanıtımına büyük katkı sağladığını ve ulusal anlamda da Gümüşhane halkının gurur duymasına neden olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Zengin’in önümüzdeki dönemde de şehri tanıtacak başarılı çalışmalara imza atacağını ümit ettiğini ifade eden Nas, “GİKDER olarak Mustafa Zengin arkadaşımızın yapacağı tüm çalışmalarda yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz. Arkadaşımızın aldığı bu büyük başarı takdire şayandır. Bu nedenle arkadaşımızın bu başarısını onure etmek için GİKDER olarak bu plaketini takdim ediyoruz.” dedi.

Fotoğraf sanatçısı Mustafa Zengin ise amacının Gümüşhane’deki yaşamı ulusalda tanıtmak olduğunu belirterek, bundan sonra da Gümüşhane’yi tanıtacak başarılı çalışmalara imza atmak için büyük bir gayret sarfedeceğini ve yarışmada aldığı ödülün sorumluluğunu iyice artırdığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: