Giller’in 2009 Öğrenci Ajandaları

Giller ajanda ve takvimlerinin 2009 yılı ürünleri piyasaya çıktı.

Giller ajanda ve takvimlerinin 2009 yılı ürünleri piyasaya çıktı.
Ajandalarda bu yıl ilgi çekici bir değişiklik var. “Havadan Sudan" ismini taşıyan tema çerçevesinde, Prof. Mikdat Kadıoğlu’nun aynı isimli kitabından alıntılar, ajandaların sayfalarını süslüyor. Bir yandan doğayla ilgili bilgiler veriliyor, bir yandan da doğayı korumak için yapılması gerekenler mizahi bir dille anlatılıyor.

2008-2009 eğitim yılını kapsayan öğrenci ajandaları, kedi köpek resimleriyle dolu ve hepsinin birer hikayesi var. Bu hikayeleri, hayvanların kendi ağızlarından, resimlerinin altında okuyabiliyorsunuz. Öğrenci ajandası, bu sene öğrencilerin isteği üzerine küçültülmüş ve böylece elde, cepte ve çantada daha rahat taşıma imkanı sağlanmış.

Reklam
Reklam

18 ayı kapsayan cep ajandaları da tıpkı öğrenci ajandaları gibi çok kullanışlı. Temmuz 2008’den aralık 2009’a kadar olan dönemi kesintisiz olarak kapsayan ajanda, haftalık düzende tasarlanmış.

Giller Anne Takvimi ise bu sene ilk kez yayınlanan bir ürün. Bu takvimde kedi köpekler dışında başka hayvanlar da yer alıyor. Anne hayvanların yavrularını şefkat, sevgi, sabırla koruma ve kollamaları fotoğraflarla sergileniyor. Takvim, aileler için çok kullanışlı bir şekilde tasarlanmış. Her birey için bir sütun var ve hatırlamak istedikleri her şeyi kendi isimleri altına not alabiliyorlar. Çizer Emre Ulaş’ın çizgileriyle hazırlanan çeşitli çıkartmaları, doğum günü, doktor kontrolü gibi unutulmaması gereken günlere yapıştırabiliyorsunuz. Ajanda ve takvimlerin fiyatları 14-20 YTL arasında değişiyor.

Giller’in sizden bir isteği var. "Giller’le 365 Gün" kedi takvimini hazırlamak için sizlerden gelecek fotoğrafları bekliyorlar. 2009 yılı için hazırlanacak takvimde böyle bir şey yapmalarının sebebi, kedi sahiplerinden gelen istek. Eğer siz de kedinizin fotoğrafının Giller takviminde yer almasını istiyorsanız 15 Eylül’e kadar jpg. formatındaki fotoğrafı takvim@giller.com.tr’ye gönderebilirsiniz. Ayrıntılar için www.giller.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Bu içerik www.cocukrehberi.com dan alınmıştır.