GİM-DER'in düzenlediği 'Fotoğrafçılık Kursu' sona erdi

Giresun Memur İşçi ve Köylü Eğitim Kültür Dayanışma Derneği (GİM-DER)`nin düzenlediği 'Fotoğrafçılık Kursu’, 5 günlük...

Giresun Memur İşçi ve Köylü Eğitim Kültür Dayanışma Derneği (GİM-DER)`nin düzenlediği 'Fotoğrafçılık Kursu’, 5 günlük teorik eğitimin ardından sona erdi.
Fotoğrafçılık sanatında, kadraj ağırlıklı konuların işlendiği ve ideal fotoğrafın elde edilmesinde, enstantane ve diyaframın öneminin örneklerle anlatıldığı kurs, gazeteci ve foto-muhabiri Ahmet Bilge’nin kapanış sunumuyla sona erdi.
GİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, “Düzenlediğimiz kursla amacımız, hayata bakış açımızı dört köşeye dizayn etme hususunda pratik bir saha meydana getirmekti. Gelinen nokta itibariyle bunda büyük ölçüde mesafe kat ettiğimizi düşünüyoruz. İzlenimlerimiz, bu kursların devamın gelmesi yönünde. Düzenlediğimiz kursla, katılımcıların kâinata bakış açılarında müspet bir tesir meydana getirmiş olduğumuzu ümit ediyorum. Hayatı, ilave olarak objektiften seyretmenin farkını fark ettirebildiysek kursumuz amacına kısmen de olsa ulaşmıştır.” şeklinde konuştu.
Kurs, katılımcılara sertifikalarının verilmesiyle tamamlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz