GİMEV kendine yakışanı yapıyor

Kısa adı GİMEV olan Giresun İHL Mezun ve Mensupları Vakfı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle büyük bir program hazırladı.

Kısa adı GİMEV olan Giresun İHL Mezun ve Mensupları Vakfı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle büyük bir program hazırladı.

Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi Salonunda yapılacak programa İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran, Düzce Müftüsü Selami Eren, Roterdam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Özcan Hıdır ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nedim Urhan katılacaklar.

GİMEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kırdemir’in açış konuşmasıyla başlayacak program Kuran-ı Kerim tilaveti ve Kutlu Doğum Paneli’nin ardından ney dinletisi ile sona erecek.

Reklam
Reklam

O Alemlere Rahmet, Alemler O’na Hasret sloganı ile hazırlanan ve 30 Nisan Pazartesi günü 20-23 saatleri arasında yapılacak programa İstanbul’da bulunan çok sayıda hemşerimizin yanında Düzce, Bursa, Sakarya ve İzmit’te bulunan çok sayıda kişinin katılımı bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz