Giray Bulak: Akhisar Belediyespor'u yenip Süper Lig'e çıkmak istiyoruz

Bank Asya 1. Lig’de hafta sonu sahasında Akhisar Belediye Gençlikspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da...

Bank Asya 1. Lig’de hafta sonu sahasında Akhisar Belediye Gençlikspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Giray Bulak, rakiplerini yenerek Süper Lig’e çıkmak istediklerini söyledi. Tecrübeli hoca, “Her iki takım için de bu maç 34 maça bedel bir karşılaşma olacak.” dedi.

Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Akhisar Belediye Gençlikspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Giray Bulak, Akhisar Belediye Gençlikspor ile tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek, 1 puan önde rakiplerinin kendilerine göre daha avantajlı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Rakiplerine beraberliğin dahi yeteceğine dikkat çeken tecrübeli hoca, kritik karşılaşma için şunları ifade etti:

“O nedenle mutlak galibiyet için sahaya bütün gücümüzü yansıtacağız. Alacağımız galibiyetle Rizelilere bayram havası yaşatmak istiyoruz. Her iki takım içinde bu maç 34 maça bedel. Kendi evimizde final maçı oynayacağız. Mutlaka bize galibiyet lazım. Bu maçların oyuncusu olmaz. Hangi oyuncu oynarsa oynasın mutlaka yüzde bir milyon kendini ortaya koyacaktır. Bu maçta taraftara çok iş düşer. Sakin, rahat, güler yüzlü ve kendinden emin olmak lazım. Biz bunları yapabilen bir ekibiz. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağız.”

Taraftardan kendilerini bu maçta yalnız bırakmamalarını isteyen Bulak, “Karadeniz insanı çabuk heyecanlanıyor. Bu bizim yapımızda var. Bunu engelleyemeyiz bu genetik bir özellik. Biz bununla yaşamayı bileceğiz ve buna karşı koymayacağız. Ne yapabileceğimizi hep beraber çözeceğiz. O nedenle taraftarımızı biliyoruz, kendimizi biliyoruz, buna göre davranacağız. Taraftarımızın desteği ile hedefimize ulaşacağız.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çaykur Rizespor takım kaptanı kaleci Ramazan, ligin sonuna geldiklerini ve Süper Lig'e çıkmak için önlerinde sadece son bir 90 dakika bulunduğunu söyledi. Tecrübeli kaleci, “Artık bu hafta ölüm kalım maçına çıkacağız. Tüm takım arkadaşlarım bu büyük maçın farkında ve galibiyetin inancında. İnşallah bu maçtan sonra mutlu sona ulaşacağız.” dedi.

Rize ekibinde hafif sakatlığı bulunan Jallow, yapılan antrenmana katılmazken sakatlığı geçen Cenk Ahmet ise takımla birlikte antrenmana katıldı. Takımda futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: