Giray Bulak: Kazanamadığınız yerde kaybetmeyeceksiniz

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Giray Bulak, Bucaspor maçını kazansalarda iyi...

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Giray Bulak, Bucaspor maçını kazansalarda iyi olacaklarını ancak kazanamadıkları yerde kaybetmemeninde önemli olduğunu söyledi.
Bulak, ligin 25. haftasında Rize’de konuk ettikleri Bucaspor maçına ‘Mutlak galibiyet’ parolası ile çıktıklarını hatırlatarak, “İlk yarıda rakibimize karşı iyi mücadele ettik ve pozisyonlar da ürettik. Rakibimizin de maç içerisinde net pozisyonları oldu. İki tarafın da kazanabileceği bir maç oldu. Alınan bir puan da iyidir. 3 puan alsak elbette daha iyi olurdu. Ama kazanamadığınız yerde kaybetmeyeceksiniz.” dedi.
Kalan haftalarda daha iyi olacaklarını ifade eden tecrübeli hoca, “Özellikle Bikoko, en çok gol atan futbolcumuz olmasına rağmen son haftalarda istediğimiz seviyede değil. Daha faydalı olması lazım. Sorunlarını aşmaya çalışacağız. Maçın ikinci yarısında defansa ağırlık verdik ve rakibin hatalarını değerlendirmek istedik. Çok gol yiyen bir takım olduğumuz için hücuma yeteri kadar ağırlık veremiyoruz. Kısa sürede toparlanıp kalan maçlarda en iyi sonuçları elde edeceğiz."
Ligde 39 puanla 5. sırada bulunan Karadeniz temsilcisi, ligin 26. haftasında 45 puanla ligde 3. sırada bulunan Konyaspor deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: