Girdiği evde çalacak bir şey bulamayınca önce yemek yedi, üstüne içki içti

Kocaeli'nde bir hırsız girdiği evde çalacak bir şey bulamayınca önce evdeki yemekleri yedi, ardından buzdolabında...

Kocaeli'nde bir hırsız girdiği evde çalacak bir şey bulamayınca önce evdeki yemekleri yedi, ardından buzdolabında bulunan alkolü içti. Olay yerine gelen polis, hırsızı parmak izinden tespit ederek, ikamet ettiği adreste yakaladı.
20 ayrı hırsızlık suçundan sabıka kaydı bulunan Hakan B. (23), ilginç bir hırsızlık olayına imza attı. Zanlı Hakan B., hırsızlık yapmak için girdiği Kozluk Mahallesi Kolaylı Caddesi'nde Gülpare B.'ye ait eve girdi. Ancak evde çalacak bir şey bulamayınca, önce oturup yemek yedi, ardından buzdolabında bulunan alkolü içti. Evde yabancı bir şahsın olduğunu gören çevre sakinleri polise ihbarda bulundu. Olay yerin gelen polis, alkol içen zanlıyı, yaptığı incelemeler sonucu içki şişesindeki parmak izinden teşhis etti. Hakan B.'ye ait olduğu tespit edilen parmak izlerinden yola çıkan emniyet güçleri, yapılan takip sonucu zanlıyı, ikamet ettiği Gültepe'deki evinde yakaladı. Hakan B.'nin Murat T.'ye ait 41 NL 928 plakalı motosiklet ve Ender K.'ya ait 41 LC 782 plakalı motosikleti çalmaktan arandığı öğrenildi. Zanlı ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz