"Giresun Alışveriş Günleri"

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nca 20 firmanın katılımıyla bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan "Giresun Alışveriş Günleri" etkinliği 16-20 Ocak tarihleri

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nca 20 firmanın katılımıyla bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan "Giresun Alışveriş Günleri" etkinliği 16-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, etkinliğin Giresun'da ticari hayatı renklendirmek ve mevsimsel ekonomik durgunluğun önüne geçmek amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Kazanılan ve harcanılan bir ekonomik döngünün ekonomik ve sosyal anlamda şehir hayatında pozitif bir katma değer yarattığına dikkati çeken Çakırmelikoğlu, etkinliğin amacının yerel mağazaların ulusal çaptaki mağazalara karşı ayakta durmasına destek olmak ve tüketicinin ucuz, bol ve kaliteli ürünlerle buluşmasını sağlamak olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Çakırmelikoğlu, sanayi altyapısı düşük olan bir ilde yerel firmaların ayakta kalabilmesi için bu tarz organizasyon ve yaklaşımların desteklenmesi gerektiğine işaret ederek, Giresun halkının etkinliğe destek olunması konusunda gereken hassasiyeti göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Muhabir: Veysel Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: