Giresun Belediye Başkanı Aksu, Hayvanpazarında Incelemelerde Bulundu

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarında incelemelerde bulundu.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarında incelemelerde bulundu.

Aksu Mahallesi'nde kurulan hayvan pazarında satışlar hakkında bilgi alan Aksu, burada yaptığı konuşmada, yaptıkları çalışmalar neticesinde aynı alanda ikinci kez hayvan pazarı kurulduğunu söyledi.

Geçen yıl kurulan hayvan pazarında su, tuvalet ve mescit gibi bazı aksaklıkların bulunduğunu hatırlatan Aksu, ancak bu aksaklıkları bu yıl giderdiklerini vurguladı.

Aksu, şunları söyledi:

"Hayvan pazarı şu anda güzel bir durumda, herhangi bir şikayet yok. Satıcı arkadaşları dinledik, Belediyeden memnun olduklarını söylediler. Bayrama bir buçuk günlük süreç daha var ve satışlar devam edecektir. İnşallah hayvan satışlarında alıcı da satıcı da buradan memnun ayrılacaklar. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nın mübarek olmasını diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gültekin Yetgin / Veysel Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: