Giresun Belediye Başkanı Aksu, Mahalle Gezilerini Sürdürüyor

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Sokakbaşı mevkisini ziyaret ederek, bölge halkına buraya yapılacak sanat merkezinin projesini tanıttı. 

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Sokakbaşı mevkisini ziyaret ederek, bölge halkına buraya yapılacak sanat merkezinin projesini tanıttı. Aksu, vatandaşlar ve esnafla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Sokakbaşı'nın Giresun'un önemli kültürel özellikleri barındıran bir bölgesi olduğuna işaret eden Aksu, uygulanacak proje hakkında şu bilgileri verdi: "Burada bir pazarımız var. Bu pazar bölgesine eski Giresun evleri şeklinde bir mimari yapı uygulayacağız. Hemen ön tarafına büyük bir meydan kazandırarak Sokakbaşı'na rahat bir nefes aldıracağız. Yine eski kültür sitesi alanına da Selçuklu mimarisi olarak tasarladığımız sanat merkezimizi yapacağız. Yol dahil tüm bu alanın altına da bir yer altı otoparkı yaparak bölgenin otopark sorununu da çözmüş olacağız." Aksu, 2014 yılı içerisinde çalışmalara başlayacaklarını vurgulayarak, "Nasıl bir şehirde yaşamak istiyorsak, öyle bir Giresun yaratmaya çalışıyoruz. Biz bu şehri seviyoruz ve bu bilinçle çalışıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: