Giresun Belediyesi Eskiyen Çocuk Parklarını Yeniliyor

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentteki eskiyen çocuk parklarını yenileme çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentteki eskiyen çocuk parklarını yenileme çalışmaları başlattıklarını söyledi. Aksu, yaptığı açıklamada, Giresun genelinde başlattıkları çocuk parkı atılımını hızla sürdürdüklerini belirtti. Yeni çocuk parklarının yapımının yanı sıra mevcut parkların da yenilenmesi çalışmalarını başlattıklarını aktaran Aksu, "İlk çalışmamızı Osmaniye Mahallemizdeki parkta yapıyoruz. Daha sonra diğer bölgelerdeki eski parklarımızda çalışma yapacağız. Buralarda eskilerin yerine daha şık ve modern oyun aletleri koyacağız. Yeşil alan, çöp kovaları, yeni oturma bankları ve çevre düzenleme çalışması ile buradaki parkımızı yeniden çocuklarımızın ve halkımızın hizmetine açacağız" dedi. Aksu, kent genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarının da hızla sürdürüldüğünü ifade ederek, "Giresun Belediyesi olarak Giresun halkına en iyi hizmeti verme gayretindeyiz. Çalışmalarımız şehir genelinde aralıksız devam ediyor. Etmeyi de sürdüreceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: