Giresun Belediyesi Kente Yeni Yollar Kazandırıyor

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kent trafiğini rahatlatmaya yönelik çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyledi.

GİRESUN - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kent trafiğini rahatlatmaya yönelik çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyledi. Aksu, yaptığı açıklamada, Giresun'da yeni alternatif yollar açtıklarını belirtti. Alternatif yollardan birinin de İnönü ile Bozbağ caddelerini birbirine bağlayan yol olacağını ifade eden Aksu, "Yeni alternatif yollarla kent trafiğini rahatlatmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri de İnönü ile Bozbağ caddelerinin birbirine bağlanması oldu. Böylelikle o bölgedeki trafik yoğunluğuna çözüm üretilmiş olunacak" dedi. Yolun kısa zamanda hizmete gireceğini kaydeden Aksu, "Yol 120 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde olacak. Yolun alt yapı çalışmaları tamamlandı. Üst yapı çalışmaları sürdüyor. Çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları da yapıldıktan sonra yol trafiğe açılmış olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: