Giresun Belediyesi Projelerini Halka Açtı

Giresun Belediyesi Gazi Caddesi, Topal Sokak ve Cemal Gürsel Caddesi'nde uygulayacağı proje ve çalışmaları anket...

Giresun Belediyesi Gazi Caddesi, Topal Sokak ve Cemal Gürsel Caddesi'nde uygulayacağı proje ve çalışmaları anket düzenleyerek halka soruyor.

Belediye binası önüne kurulan stant da halk tarafından doldurulan ankette cadde ve sokaklarda yapılması planlanan 2 farklı proje, 4 farklı aydınlatma direği ve 4 farklı yol babası seçeneği yer alıyor.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Gazi Caddesi, Topal Sokak ve Cemal Gürsel Caddesi'ni modern projeler ile yenileyeceğiz. Bu şehir hepimizin. Bizde uygulanacak bu projeyi sokak ve caddelerimizin gerçek sahiplerine, yani halkımıza sorma kararı aldık. Halkımız belediye önünde kurduğumuz standda anketimizi doldurarak görüşlerini bizelere iletiyorlar. Anket sonucunda en çok oy alan proje ve materyalleri sokaklarımıza uygulayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Aksu ayrıca tüm Giresun halkını Atapark'taki standlarında yer alan anketi doldurarak sokakların şeklini belirlemeye davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: