Giresun Belediyesi Yeni Doğan Bebekler İçin Hazırladığı Hemşerilik Beraatı Projesini Uygulamaya Devam Ediyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu üç yıl önce başlatılan “Hemşerilik Beratı” uygulamasının devam ettiğini belirterek,...

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu üç yıl önce başlatılan “Hemşerilik Beratı” uygulamasının devam ettiğini belirterek, “2010 yılında başlattığımız uygulama devam ederken, bunun yanı sıra bebeklerimize bir de çam sakızı çoban armağanı bebek battaniyeleri hediye ediyoruz.

İlk dağıtıma 2010 yılının Ocak ayında başladık ve bunu her ay periyodik olarak sürdürüyoruz. Bugüne kadar minik hemşerilerimize on binlerce hemşerilik beratı takdim ettik.

Adres değişikliği ve iletişim bilgilerinin yetersizliği nedeniyle bazı minik hemşerilerimize ulaşamadığımızda oluyor. Ulaşamadığımız ailelerimiz arzu etmeleri durumunda Giresun Belediyesi Kültür Evi'nde bulunan Proje Ofisimizle irtibata geçerek Hemşerilik Beratları'nı alabilirler. Giresun Belediyesi olarak dünyaya gözlerini açan yavrularımıza tekrardan sağlıklı ve başarılı uzun ömürler diliyoruz'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: