Giresun Belediyesi’nden 'Hizmet Çadırı' projesi

Giresun Belediyesi tarafından “Hizmet Çadırı” projesi hayata geçirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Giresun Belediyesi’nin halkın yanında...

Giresun Belediyesi tarafından “Hizmet Çadırı” projesi hayata geçirildi.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Giresun Belediyesi’nin halkın yanında olmayı öncelik olarak gördüğü ve sorunlara hızlı, pratik çözümler üretmeyi hedeflediği belirtildi. Açıklamada, katılımcı belediyeciliğin bir gereği olarak, sorunları yerinde tespit etmek, daha hızlı çözüm üretmek amacıyla mahallelerde hizmet çadırları kurulmaya başlandığı kaydedildi.
Açıklamada, halkın arasında halkla çözümünü amaçlayan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun, bu hizmet çadırlarında halkla birlikte sorunları, sıkıntıları dinleyerek hızlı çözüm önerilerini hayata geçireceği aktarılarak, şunlar ifade edildi:
"İlgili birim amirleri ve personelin de katılımıyla faaliyete geçirilecek olan hizmet çadırları, halkımızın sıkıntı ve sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı çalışıp, hizmet için belediyeyi mahallelerimize kadar taşıyarak halkla belediyeyi kucaklaştıracağız. Katılımcı sorunları dinleyen ve çözüm önerisi getiren halkla birlikte ve beraberce, daha yaşanabilir Giresun için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz