Giresun Belediyesi'nden Yardım Kampanyası

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kullanılmayan eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için bir yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. 

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kullanılmayan eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için bir yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Aksu, yaptığı açıklamada, kampanya kapsamında toplanacak kıyafet, ayakkabı, beyaz eşya, televizyon, mobilya, halı, soba, elektrikli ısıtıcı gibi eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti. Giresun'da çok sayıda yardıma muhtaç insanın bulunduğuna işaret eden Aksu, "Yine evinde kullanılmayan eşyası olan, verecek bir yer bulamayan insanlar da var. Biz de bu eşyaları ihtiyacı olan kişilere ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi. Bu kampanya için özel bir ekip oluşturduklarını ve ekip tarafından eşyaların bizzat yardımsever ailenin kapısından alındığını ifade eden Aksu, "Kullanılmayan eşyası bulunan vatandaşlarımızın 444 4 028'i arayarak dahili 328'i tuşlaması yeterli. Ekiplerimiz ilgili kişi ile iletişim kurarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına, eşyaları bulunduğu yerden almaya geleceklerdir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: