Giresun Belediyesi’nden Yeşil Alanlara Kış Bakımı

Giresun Belediyesi yeşil alanların kalitesini daha da artırmak için ağaç ve yeşil alanların kış bakımını...

Giresun Belediyesi yeşil alanların kalitesini daha da artırmak için ağaç ve yeşil alanların kış bakımını yapmaya başladı.

Giresun Belediyesi yeşil alanların kalitesini daha da artırmak için ağaç ve yeşil alanların kış bakımını yapmaya başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bir çok alandaki hizmetlerini şehirdeki yeşil alanlara verdikleri değerle de süslediklerini belirterek sürekli olarak ağaç ve yeşil alanların mevsimlik bakımlarını yaptıklarını söyledi. Başkan Aksu, yaşanabilir bir şehir sunmak için gerekli yeşil alan, ağaçlandırma ve park düzenleme çalışmalarına verdikleri önemin takdirle karşılandığının ifade etti. Başkan Aksu "İnsanlarımız parklarımıza geldiğinde bakımlı ve kendilerine uygun mekan ve uğraşılar bulsun istiyoruz. Bu nedenle ağacımıza, çimenimize, çiçeğimize özen gösteriyor, mevsimine göre bakım yapıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ağaçların sağlıklı büyümesi için mevsimlerin öncesi ve sonrasında bakım, budama ve ilaçlamasının aksatılmadan yapıldığını vurgulayan Başkan Aksu "Park ve Bahçeler birimimiz tarafından belediye sınırları içinde bulunan parklardaki, cadde ve sokaklardaki ağaçların ve yeşil alanların kışlık bakımlarını yapmaya başladık. Ağaç ve yeşil alan bir şehrin gelişmişlik ölçüsüdür, sağlık sigortasıdır. Bu nedenle ağaç bakımının dikiminden daha önemli olduğuna inanıyoruz. Kurumuş, çürümüş eski ağaçlar sökülerek yerine genç fidanlar dikiliyor. Çimenlerimiz biçilerek soğuk havalara ve yağışlara hazırlanıyor. Parklarımız, 2013 ilkbaharında daha genç, dinç ve gür uyanacak" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: