Giresun Çağrı Koleji başarıyı ödüllendirdi

Giresun Çağrı İlköğretim Okulu, Onbirinci Çağrı Matematik Yarışması (ÇAĞMATYA)'nın ödül töreninde dereceye giren başarılı öğrencilere...

Giresun Çağrı İlköğretim Okulu, Onbirinci Çağrı Matematik Yarışması (ÇAĞMATYA)'nın ödül töreninde dereceye giren başarılı öğrencilere ödüllerini verdi.

Giresun Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Çağrı İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Diker, "11 yıldır düzenlediğimiz ÇAĞMATYA Yarışması’na her geçen yıl daha fazla okul ve öğrencisi katılıyor. Geleneksel hale getirdiğimiz yarışmaya, Giresun genelinde geçen yıl 62 ilköğretim okulu, 520 öğrencisiyle katılırken, bu yıl 69 ilköğretim okulundan 620 öğrenci katıldı. Bu organizasyona her geçen yıl daha fazla öğrencinin katılması bizleri mutlu ediyor." dedi.

Reklam
Reklam

Milletlerin bekasının eğitime verdikleri önemle yakından ilgili olduğuna işaret eden Diker, "14 yıldır aynı bayrak, kültür, inanç, hedef ve geleceği paylaşan insanımıza dünyanın en kıymetli değeri olan eğitim hizmetini en güzel şekilde vermeye çalışıyoruz. Okulumuz SBS’de Türkiye birincisi çıkarmış, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerde de hedeflerine bir bir ulaşan kurum olduğunu göstermiştir.” şeklinde konuştu.

Giresun Vali Yardımcısı Dr. Polat Kara ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ise 11 yıldır yapılan ÇAĞMATYA’nın, okulların kaynaşmasına ve öğrencilerin matematiği sevmesine vesile olunduğuna vurgu yaptı. Bu güzel organizasyondan dolayı Çağrı İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerini tebrik etti.

Yarışmada 5. sınıf kategorisinde birinciliği Bulancak Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Miraç Tepekıran, ikinciliği Bulancak Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Elif İrem Öztürk ve üçüncülüğü de Bulancak Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Aleyna Akdeniz elde etti.

Reklam
Reklam

6. sınıf kategori birincisi Doğanket İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Akif Fandaklı, ikincisi Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Adnan Fatih Aksoy ve üçüncüsü de Bulancak Züfer Mustafa Eriş İlköğretim Okulu öğrencisi Ertuğrul Barış oldu.

7. sınıf kategorisinde birinciliği Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Ramazan Berk Temel, ikinciliği Çanakçı İlköğretim Okulu öğrencisi Nihal Savaş ve üçüncülüğü de Bulancak Sabiha Raşit İlköğretim Okulu öğrencisi Salihcan Özcan elde etti.

İlköğretim 8. sınıf kategorisinde ise birinci Merkez Mithatpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Kenan Tiryaki, ikinci Görele Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu öğrencisi Eda Nahide Çelik ve üçüncü de Merkez Kenan Evren İlköğretim Okulu öğrencisi Muhammed Orhan Soyugüzel oldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler, öğretmenlere ve okullara ise plaket takdim edildi. Giresun Vali Yardımcısı Dr. Polat Kara ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Giresun İl Müftüsü Necati Akkuş, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Dernek ve Oda Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğrenci velileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: