Giresun Emniyet Müdürlüğünden Telefon Dolandırıcılığı Uyarısı

GİRESUN (AA) - Giresun Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlardan, kendilerini polis veya savcı olarak tanıtarak para talebinde bulunanlara itibar etmemelerini istedi. 

Giresun Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlardan, kendilerini polis veya savcı olarak tanıtarak para talebinde bulunanlara itibar etmemelerini istedi. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Giresun'da şubat ayı içinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şahıslar tarafından 3 dolandırıclık olayının gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, bu tür kişilere itibar edilmemesi gerektiği kaydedilerek, "Halkımız bu tür olaylara karşı daha dikkatli ve duyarlı olmalılar. Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişilerin yapmış olduğu aramalara riayet etmemeli, ivedilikle '155 Polis İmdat' telefonunu arayarak bildirmeleri önemle rica olunur" uyarısında bulunuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: