Giresun İkbal FEM’den LYS Başarısı

Giresun İkbal FEM Dershanesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda başarı geleneğini sürdürdü. Giresun İkbal FEM Dershanesi...

Giresun İkbal FEM Dershanesi, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'nda başarı geleneğini sürdürdü. Giresun İkbal FEM Dershanesi öğrencisi Ahmet Faruk Kırdemir, 2012 LYS'de iki puan türünde Türkiye 6'ncısı ve Türkiye 7'ncisi oldu.

İkbal FEM Dershanesi Müdürü Levent Uysal, öğrencileri Ahmet Faruk Kırdemir’in elde ettiği başarı ile Giresun’un gururu olduğunu söyledi. Uysal, "Giresun tarihinde ilk defa ilk 10'da 2 derece çıkartan İkbal FEM Dershanesi, başarı geleneğini sürdürmüştür. Öğrencimizin ve öğrencilerimizin bu başarısında emeği olan herkesi kutluyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Bundan sonraki eğitim hayatında öğrencilerine başarılar dileyen Uysal, tercihler esnasında uzman eğitim kadrosuyla öğrencilerine hizmet vereceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: