Giresun İl Özel İdaresi İyi Giden Hava Şartlarını Yol Çalışmalarını Sürdürerek Değerlendiriyor

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, hava şartlarının iyi gitmesini fırsat bilerek köylerde asfalt...

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, hava şartlarının iyi gitmesini fırsat bilerek köylerde asfalt altyapısı ve yol betonlama çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Hava şartları devam ettiği sürece çalışmaların hız kesmeyeceğini söyleyen Öden yaptığı açıklamada; “ Olumlu hava şartlarından yararlanmak amacı ile başlattığımız merkeze bağlı Orhaniye, Seyit ve Hamidiye köylerinde sürdürülüyor. Bu köylerde stabilize ve asfalt altyapı çalışmaları yapımaktadır. Asfalt sezonunun başlaması ile birlikte alt yapı çalışmaları tamamlanan köylerimizde yollar asfaltla kaplanacaktır.Halen Kemaliye köyümüzde Doğu grubu kapsamında betonlama çalışması yapıyoruz. Amacımız hızlı bir şekilde bütün köylerimizin de beton yol çalışmalarını tamamlayarak halkımızın her konuda olduğu gibi ulaşım hususunda da hayat standardını yükseltmektir. Biz hep şunu söyledik vatandaşımızın verdiği destekle iktidarız, Halkımızdan aldığımız gücü, halkımıza harcamaktan dolayı çok mutluyuz, hizmet etmeye ve çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Önemli olan vatandaşın memnuniyetidir. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: