Giresun Taksim Yürüyüşü Ulusal Medyanın Gündeminde

Dün gerçekleştirilen 28 Nisan Taksim yürüyüşüyle ülke gündemine yerleşen Giresun, büyük ulusal kanalların gündemine oturdu.Onbinlerce...

Dün gerçekleştirilen 28 Nisan Taksim yürüyüşüyle ülke gündemine yerleşen Giresun, büyük ulusal kanalların gündemine oturdu.

Onbinlerce Giresunlunun katıldığı Taksim yürüyüşü medyanın ilgi kaynağı oldu. ATV, Fox Tv, Haberturk, TVNet, TRT kanallarının haber ekiplerinin yanında İHA da yürüyüşe ilgi gösterdi.

Taksim Yürüyüşünün 2.sinde medyanın ilgi odağı olan Giresun rengarenk pankart, döviz ve brandaları, folklor ekipleri, yöresel kıyafetlerindeki aba zıpkalı gençleri, devasa Görele kemençesi, Giresunlu çocukların geleneksel oyuncağı kasnak arabası ile İstanbullulara kültürlerini gösterdi.

Reklam
Reklam

Büyük bir coşku içinde gerçekleşen yürüyüşe eşlik eden fındık bahçesi de fındığın Giresun’daki önemine vurgu yaptı.

Kuşdili konuşan Çanakçılılar ise, bütün Türkiye’ye ıslıkla verdiği mesajda “Giresun Gabuğunu Gırdı” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: