Giresun Ticaret Ve Sanayi Odası Şebinkarahisar İlçesinde İstişare Toplantısı Düzenledi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Şebinkarahisar’da, Ziraat Odası üyeleri ile istişare ve üyelerin bilgilendirilmesi amacı...

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, Şebinkarahisar’da, Ziraat Odası üyeleri ile istişare ve üyelerin bilgilendirilmesi amacı ile kahvaltılı toplantı düzenlendi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak Giresun’un ve Şebinkarahisar’ın kalkınmasında , büyümesinde ulaşımın en büyük stratejileri olduğunu söyleyen Giresun Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, bu anlamda Eğribel Tüneli'ni çok önemsediklerini ve her aşamasını takip ettiklerini, 2013 yılında tünelinin yapımına başlanacağını ifade etti. Çakırmelikoğlu, “Giresun’da kalkınmanın başlamasında, Eğribel Tünelinin ile Giresun Limanının çalışmasıyla birlikte, İç Anadolu ile ticaret bağlantısının sağlanması oldukça önemli. Eğribel’e yapılacak tünelin hem Giresun’un, hem de Şebinkarahisar’ın nüfus ve ticari anlamda kalkınmaya başlamasına vesile olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı da “Geçtiğimiz hafta Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile yaptığı görüşmelerde 5 bin 980 Metre Eğribel Tünelinin 2013 yılının 2. yarısında ihale edilerek yapımına başlanacağı bilgisine ulaştığını ifade etti. Belediye Başkanı Yılancı yaptığı konuşmasında, “Batıda İstanbul yolu, kuzeyde de Giresun yollarının yapımını çok yakından takip ediyoruz, yapımına başlanan bölümler var, ihale aşamasında olan bölümler var. İnşallah önümüzdeki yıllarda Şebinkarahisar ulaşım problemleri çözmüş, turizmi, ticareti ve ekonomisi ile çok daha iyi bir noktaya gelmiş olacak” diye konuştu.

Yılancı ayrıca, düzenlenen bu kahvaltılı toplantı ile Şebinkarahisar’daki Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile bir araya gelinmesine vesile olan, Giresun Ticaret Odası Başkan, Yönetim kurulu üyeleri ve ilçe temsilcilerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: