Giresun Üniversitesi Rektörü Attar, İçişleri Bakanı Şahin'i Ziyaret Etti

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i ziyaret etti. Rektör...

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i ziyaret etti.

Rektör Attar, ziyarette Karadeniz’de yeni kurulmuş üniversitelerden biri olan Giresun Üniversitesi’nin uluslararası bir üniversite olma vizyonu ve misyonuyla ilgili Bakan Şahin'e detaylı bilgiler verdi. Attar, Bakan Şahin'e 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilen üniversitenin 7. akademik yıl açılış törenine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bakan Şahin de, Türkiye'nin geleceğini oluşturacak gücün önemli bir kısmını ihtiva eden üniversite gençliğinin duyarlı, sorumluk duygusuna sahip ve ülkenin daha da güçlenmesi için gayretli olmaları gerektiğini kaydetti. Şahin, yeni kurulmuş olan üniversitelerin önemli bir misyon üstlenmiş olduklarına vurgu yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: