Giresun Üniversitesi Rektörü Attar Ve İl Emniyet Müdürü Bulak'a "üstün Hizmet" Ödülü

Giresun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (GESOB) öncülüğünde bir araya gelen 67 sivil toplum kuruluşunca, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.

Giresun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (GESOB) öncülüğünde bir araya gelen 67 sivil toplum kuruluşunca, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ve Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak'a "üstün hizmet" ödülü verildi.

Rektörlük binasında düzenlenen törende konuşan GESOB Başkanı Ali Kara, Rektör Attar'ın özverili çalışmaları sonucunda Giresun Üniversitesi'nin hatırı sayılır bir konuma yükseldiğini söyledi.

Emeklerin karşılığı ve daha fazla çalışmayı teşvik etmek amacıyla Prof. Dr. Attar'ı "üstün hizmet ödülü" ile ödüllendirdiklerini belirten Kara, Giresun ve Giresunlulara katkılarından dolayı Attar'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar da aldıkları ödülün kendileri açısından büyük öneme sahip olduğunu ifade ederek, duyarlılıkları dolayısıyla Kara'ya teşekkür etti.

Üniversitelerinin her geçen gün dünya üniversiteleri arasında yer almaya doğru emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Attar, "Üniversitemiz, ilimizin tanıtımı ve ilgi odağı olmasında önemli bir görevi yerine getiriyor. Bu ödül, şehirle bütünleşmiş ve beraberce büyüyen bir üniversite olduğumuzun göstergesidir. Giresun artık üniversitesiyle uluslararası alanda da anılan bir il haline gelmiştir" dedi.

-İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak-

Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak da güvenliği sağlayan kolluk kuvvetlerinin şehirleri için önemine dikkati çekti.

Zor bir görevi ifa eden emniyet güçlerinin takdir edilmesinin kendileri açısından çok anlamlı olduğunu söyleyen Bulak, "Var gücümüzle insanımızın güvenliği, huzuru ve refahı için çalışıyoruz. Emektar meslektaşlarımı başarılarından dolayı kutluyorum. İlimizin sivil toplum kuruluşlarına da gösterdikleri bu nazik tavır ve bu güzel ödül için teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Veysel Kara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: