Giresun Üniversitesi'nde Yeni Rektör Prof. Dr. Aygün Attar'dan İlk Mesaj

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Aygün Attar, Giresun Üniversitesi'ni her alanda daha üst...

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Aygün Attar, Giresun Üniversitesi'ni her alanda daha üst seviyelere ulaştırmak için mücadele edeceğini söyledi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Giresun Üniversitesi Rektörlüğü görevine atadığını hatırlattı. Giresun Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Attar, "Beni bu göreve layık gören başta Giresun Üniversitesi'nin akademisyenleri olmak üzere, YÖK'e ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kendisinin Azeri kökenli bir Türk vatandaşı ve akademisyeni olduğunu anımsatan Attar, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştireceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: