Giresun Üniversitesi'nin Sahil Sosyal Tesisleri açıldı

Giresun Üniversitesi'nin yapımı tamamlanan Sahil Sosyal Tesisleri törenle açıldı. <br/> Açılış törenine Giresun Vali Dursun...

Giresun Üniversitesi'nin yapımı tamamlanan Sahil Sosyal Tesisleri törenle açıldı.
Açılış törenine Giresun Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, üniversitenin akademik ve idari personeli ile davetliler katıldı. Törende konuşan Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Can, sosyal tesiste öncelikle restaurant, kısa zaman sonra da konaklama hizmeti verileceğini kaydederek, tesisin Giresun'a hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ise, yaptığı konuşmada, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Canikli, tesisin halka da açık olacak olmasının Giresun'da önemli bir görevi yerine getirmiş olacağına işaret çekti.
Giresun Vali Dursun Ali Şahin de konuşmasında, Giresun'a yönelik yapılan tüm hizmeti halkın malı olarak gördüklerini söyledi. Şahin, kendilerinin Giresun'a yönelik yapılan hizmetleri desteklemeye devam edeceklerini aktardı.
Konuşmaların ardından Giresun Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz Can, tesisin açılışı yaptı, ardından tesisleri gezdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz