Giresun Valiliği Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Akdoğan'ın Mutlu Günü

Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cahit Akdoğan'ın oğlu Abdullah Akdoğan, Ayşen Pulur ile evlendi.

Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cahit Akdoğan'ın oğlu Abdullah Akdoğan, Ayşen Pulur ile evlendi.

Giresun Üniversitesi Sahil Sosyal Tesisleri'nde Vali Dursun Ali Şahin'in şahitliğinde, Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından kıyılan nikaha çok sayıda davetli katıldı.

Vali Şahin, burada yaptığı konuşmada, gelin ve damadın birbirlerini tanımalarının ardından beraberliklerini aile cüzdanıyla kanıtlamak istediklerini söyledi.

Şahin, genç çiftlerin sevinci, güzelliği, tebessümü ve birlikteliğinin yıllar yılı devam etmesini dilediğini ifade ederek, "Birbirlerine olan sadakatleri hep bu başlangıçta olduğu gibi olsun. Artık hayatlarında her şey 'ben' değil 'biz' ile başlasın. Doğruluk ve dürüstlükten kesinlikle taviz vermesinler" dedi.

Reklam
Reklam

Kadın ve erkeğin bir evin sütunları gibi olduğunu, aile düzeninde de aynı sütunlar gibi eşlerin evin yükümlülüğünü birlikte paylaşması gerektiğini anlatan Şahin, genç çiftler için bu yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Daha sonra İl Müftüsü Necati Akkuş'un yaptığı duanın ardından genç çift ve aileleri tebrikleri kabul etti.

Muhabir: Gülizar Şenel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: