Giresun Valiliği web sitesi, 4 dilde hizmet veriyor

Giresun Valiliği'nin resmi web sitesinin İngilizce, Arapça, Rusça ve Almanca dil seçenekleriyle hizmet verdiği, bu...

Giresun Valiliği'nin resmi web sitesinin İngilizce, Arapça, Rusça ve Almanca dil seçenekleriyle hizmet verdiği, bu uygulamanın Türkiye'de bir ilk olduğu belirtildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, göreve başladığı ilk günden itibaren Giresun’un tanıtımına öncelik veren Vali Dursun Ali Şahin’in talimatlarıyla Valiliğin web sitesinin haber dalında İngilizce, Almanca, Arapça ve Rusça dil seçenekleri ile hizmet vermeye başladığı belirtildi. Açıklamada, "İngilizce, Almanca, Arapça ve Rusça dil seçenekleriyle halkımızın yanı sıra turistlere de hitap eden web sitemiz valilik çalışmalarının ve ildeki gelişmelerin en hızlı ve en doğru şekilde, sıcağı sıcağına ilk elden ulaşma imkanının yanı sıra ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak. Bugünden itibaren Türkçe’nin yanı sıra 4 dilde hizmet veren sitemiz, kaliteli, doğru, güncel ve en hızlı habercilik anlayışıyla Valiliğimizin çalışmaları ve ilimizle ilgili haberleri yerli ve yabancılara ulaşmaya devam edecek." denildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, ayrıca önümüzdeki günlerde Giresun'un tanıtımının da 4 dilde sitemizde yer alacağı vurgulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: