Giresun Valiliği'nden havaalanına isim anketi

Giresun Valiliği tarafından, Ordu-Giresun arasına yapımı süren havaalanına isim belirlenmesi hususunda anket başlatıldığı bildirildi.Valilik Basın...

Giresun Valiliği tarafından, Ordu-Giresun arasına yapımı süren havaalanına isim belirlenmesi hususunda anket başlatıldığı bildirildi.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, temeli geçen Temmuz ayında atılan Ordu-Giresun arasına yapılan havaalanına isim bulma konusunda, Giresun halkının da görüşünü almak amacıyla valilik olarak resmi web sitesinde isim anketi düzenlendiği belirtildi.
Açıklamada, valiliğin web sitesinin sağ tarafında yer alan ankette, halka, 'yapılacak olan havaalanımızın ismi ne olsun?' sorusu yöneltiliyor. ”Piraziz, Gülyalı, Çotanak, Gülyalı-Piraziz, Piraziz-Gülyalı şıkları ile cevap aranan havaalanının ismi konusunda bütün vatandaşlar şu adresten görüş bildirebiliyor: http://www.giresun.gov.tr/iframe/anket\_goster.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz