Giresun Valisi Şahin: Aydınlatıcı bilgi vermekten kaçınmayız

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, gazetecilerle çok iyi diyalog içinde olduklarını, her konuda kendilerini aydınlatıcı...

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, gazetecilerle çok iyi diyalog içinde olduklarını, her konuda kendilerini aydınlatıcı bilgi vermekten kaçınmadıklarını söyledi.
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi. Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen iftara, Giresun Vali Yardımcıları Cengizhan Aksoy ve Ahmet Yılmaz ile Giresun Gazeteciler Derneği (GGD) Başkanı Bekir Bayram, ulusal basın ve yerel gazete temsilcileri ile diğer basın kuruluşları katıldı.
İftar yemeğinde konuşan Vali Şahin, Giresun'da göreve başladığı dönemden bugüne kadar gazetecilerle çok iyi diyalog içinde olduklarını söyledi. Şahin, basına her konuda kendilerini aydınlatıcı bilgi vermekten kaçınmadıklarını, bundan sonra da bu uygulamanın süreceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz