Giresun Valisi Şahin: "Başarıya Öğretmenlerin,müdürün, Ailelerin Ve Öğrencilerin Gayretiyle Ulaşılır"

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Başarıya öğretmenlerin, müdürün, ailelerin ve öğrencilerin gayretiyle ulaşılır" dedi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Başarıya öğretmenlerin, müdürün, ailelerin ve öğrencilerin gayretiyle ulaşılır" dedi.

Merkez Mustafa Kemal İlköğretim Okulu bahçesinde, ikisi de çalışan anne ve babanın çocuklarına yönelik uygulanacak Etüt Beslenme Merkezi programının açılış töreni yapıldı.

Törene Vali Dursun Ali Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, Merkez Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nun başarılı olduğunu ve bu çalışmalardan sonra daha da başarılı olması gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

İstanbul ve Niğde'de uygulanan Etüt Beslenme Merkezi programının Giresun'da da uygulamaya konulduğunu vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

"Giresun'da bir ilki gerçekleştirmenin gururunu ve onurunu yaşıyorum. Şanslı anne ve babaların şanslı çocuklarısınız. Adı Mustafa Kemal olan böyle bir okulda okuduğunuz için şanslısınız. Başarıya öğretmenlerin, müdürün, ailelerin ve öğrencilerin gayretiyle ulaşılır. Artık okulun başarısızlığı için bir neden kalmadı. Buradaki başarıyı sürekli takip edeceğim."

Tören, okul halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından sona erdi.

Muhabir: Anıl Kuru

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: