Giresun Valisi Şahin'den ilçe ziyaretleri

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Güce ve Espiye ilçelerinde incelemelerde bulundu. Vali Şahin'in ilk durağı...

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Güce ve Espiye ilçelerinde incelemelerde bulundu.
Vali Şahin'in ilk durağı Güce ilçesi oldu. Şahin, burada bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu, sorunları yerinde tespit etti. Kaymakamlık ve belediyenin ardından Güce İlçe Emniyet Amirliği ve Güce İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek denetleyen Vali Şahin, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı, güvenlik güçlerine başarılar diledi.
Giresun İl Özel İdaresi'nce yaptırılan halı sahada da incelemede bulunan Vali Şahin, eksikliklerin tamamlanması yönünde ilgililere talimat verdi. YİBO ve Çok Programlı Lise’yi de ziyaret eden Vali Şahin, okul idarecilerinden bilgi aldı, öğretmenlerin sorunlarını dinledi, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Vatandaşlarla sohbet eden Şahin, esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Vali Şahin, ilçede çöp aracının yetersizliği bilgisini alınca, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’yı telefonla arayarak çöp aracı sözü aldı.
Vali Şahin, Güce ziyareti ardından Espiye ilçesine geçti. İlk ziyaretini kaymakamlığa yapan Vali Şahin, Kaymakam Mitat Gözen’den çalışmaları hakkında bilgi aldı, kaymakamlıkta düzenlenen, belediye başkanları, muhtarlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerinin katıldığı toplantıya başkanlık etti. Toplantıda, muhtarları köy konağı konusunda uyaran Vali Şahin, her muhtarın mutlak suretle köy odası ve muhtarlık bürosu olması gerektiğini, bunu için de önümüzdeki yıl bu eksikliklerin tamamlanmasını istedi.
Vali Şahin, 2011'de havaların yağışlı gitmesinden dolayı hizmette tam verim alınamadığını belirterek, 2012 yılında yoğun bir çalışma temposu içinde olunacağını, bunun için de her birimin hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.
Toplantının ardından, belediyeyi de ziyaret eden Vali Şahin, Başkan Erol Karadere ile bir süre görüştü. Son olarak Espiye Adliyesi’ni ziyaret eden Vali Şahin, Hakim Hakan Gök’le bir süre sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz