Giresun Valisi Şahin'den Orgeneral Kalyoncu'ya ziyaret

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu’yu makamında ziyaret etti.Valilik Basın...

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu’yu makamında ziyaret etti.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Vali Şahin'in, geçen hafta 'Vilayetler Hizmet Birliği 33. Olağan Genel Meclis Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya gittiği hatırlatıldı. Şahin'in, Ankara temasları sırasında, Giresunlu olan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu’yu da makamında ziyaret ettiği vurgulandı. Açıklamada, Vali Şahin'in, Orgeneral Kalyoncu’yla makamında bir süre sohbet ettiği ve kendisine başarılar dilediği vurgulandı.

Reklam
Reklam

GİRESUN MÜZESİ'NDE İNCELEME
Öte yandan, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Müzesi'nde incelemelerde bulundu. Göreve geldiği ilk günden beri tarihe olan ilgisiyle önplana çıkan ve bu yönde Giresun'da çok önemli projelere imza atan Vali Şahin, müzede sergilenen eserleri inceledi. Müze Müdürü Hulusi Güleç'ten bilgide alan Şahin, adada çıkarılan tarihi kalıntıların müzede sergilenmesiyle birlikte müzenin görsellik yönünden zenginleşeceğini belirtti.
Giresun'un çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yaptığını belirten Vali Şahin, gün yüzüne çıkmayı bekleyen bu medeniyetlerin arkeolojik kazılarla gün yüzüne çıkartılması ve aydınlatılan geçmişin gelecek kuşağa aktarılmasında, görsellik yönünden müzelerin önem arz ettiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz