Giresun'da baz istasyonu tartışması

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, baz istasyonlarına belediye ambleminin konulması hususunda Giresun Belediye...

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, baz istasyonlarına belediye ambleminin konulması hususunda Giresun Belediye Başkanı Aksu’yu eleştirerek, ”Yapmışlar bir ucube iş, şimdi inkar etmesinler.” dedi.
Öztürk, direklere konan belediye amblemleri üzerinden kendisini eleştiren Aksu'ya cevap verdi. Aksu'nun yaptığı açıklamada, şehrin muhtelif yerlerine dikilen "3G" baz istasyonları ve üzerindeki Giresun Belediyesi ambleminden haberi olmadığını, amblemin, bilgisi dışında konulduğunu aktaran Öztürk, "Öncelikle sayın CHP’li Kerim Aksu, '3G baz istasyonundan haberi olup da belediye ambleminden haberi olmadığını' söyleyerek, Giresun halkını kandırmaya çalışmasın." diye konuştu.
"Giresun Belediyesi iyi bir para karşılığı hem bu 3G baz istasyonlarını kurdurmuş, hem de halk tepki göstermesin, halk içeriğini anlamasın diye baz istasyonu direklerini kamufle etmek için kılıf uydurmuştur." diyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Üstelik kılıfı, halkımızın en sevdiği şey olan fındık çotanağı şeklinde yeşil renkte yaparak zehri altın tepside halka sunmaya çalışmışlardır. Ama Giresun halkı enayi değil, CHP’li belediyenin oyununu erken fark etmiş ve bozmuştur. Sayın Kerim Aksu ve ekibi, baz istasyonuna iyi bir kılıf bulmuş ama bu kılıfı uyduranın Giresun Belediyesi olduğunu da amblem koyarak yanlışlıkla halka ilan etmişlerdir. Şimdi de CHP’li başkan haberi olmadığını söyleyerek halkı yine kandırmaya çalışıyor. Yaptığı her reklam imajı gibi gerçekleri de bu kez makyajla kapatmaya çalışıyor."
Öztürk, Giresun Belediyesi dışında söz konusu baz istasyonlarına hiçbir resmi kuruluşun izin verdiği yönünde bir düşünceleri olmadığını aktardı.
AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, "Belediye, hem halkın sağlığını tehdit eden baz istasyonlarına izin veriyor hem de 'başka kurumlardan izin almışlar' diye anlaşma yaptığı ilgili şirketi satıyor. Giresun’da referandumda 50 santimetre büyüklüğünde 'EVET' broşürü standlarına tahammül edemeyip 'kaldırımı işgal ediyor' diye çöp arabasına attıran CHP'li belediye şimdi nasıl oluyor da apartman yüksekliğinde baz istasyonu cicili bicili direkleri görmüyor." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz