Giresun'da, Çocuk Kupası Yıldızlar Tekvando İl Şampiyonası

Giresun'da, Çocuk Kupası Yıldızlar Tekvando İl Şampiyonası yapıldı.

Giresun'da, Çocuk Kupası Yıldızlar Tekvando İl Şampiyonası yapıldı.

Tirebolu İlçe Spor Salonu'nda yıldızlar kategorisindeki şampiyonaya merkez, Bulancak, Dereli, Keşap, Espiye, Tirebolu, Görele ve Eynesil ilçelerinden toplam 75 sporcu katıldı.

Tekvando İl Temsilcisi Aziz Özdemir, müsabakalar öncesi yaptığı açıklamada, Tekvando sporunun, çocuğun kendine güven duygusunun artmasına, toplum içinde saygı kültürünün gelişmesine büyük katkı sağladığını belirtti.

Özdemir, sporcuda aranan en önemli niteliğin saygı ve disiplin olduğuna değinerek, "Temmuz ayında yapılacak Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonasına katılacak sporcularımızın durumlarını daha iyi görebilmek ve eksikliklerimizi tamamlamak için bu müsabaka bizim için çok faydalı olacaktır. Sporculara ve antrenörlere başarılar dilerim" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından yıldız kızlar kategorisinde birinciliği 37 kiloda Melike Karadeniz, 41 kiloda Sibel Eyice, 51 kiloda Sedanur Şahan kazanırken, yıldız erkekler kategorisinde 33 kiloda Ethem Kılıç, 37 kiloda Mehmet Eşi, 41 kiloda Muhammed Aydın, 49 kiloda Çağlar Tiftik, 53 kiloda Burak Gevşek, 61 kiloda Murat Uğurlu ve 65 kiloda Alperen Taha Abanoz birinciliği elde etti.

Dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: