Giresun'da En Fazla Kan Bağışında Bulunanlar Ödüllendirildi

GİRESUN (AA) - Türk Kızılayı Giresun Kan Bağışı Merkezi'nce  "Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü" dolayısıyla en fazla kan bağışında bulunanlar ödüllendirildi.

GİRESUN - Türk Kızılayı Giresun Kan Bağışı Merkezi'nce "Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü" dolayısıyla en fazla kan bağışında bulunanlar ödüllendirildi. Bir otelde düzenlenen törende konuşan Giresun Valisi Hasan Karahan, Türk Kızılay’ın kara gün dostu olduğunu belirterek,"Kızılay bizim millet olarak da gururumuz. Gönüllülük esasına göre çalışan kaynaklarının tamamı insanlarımızın gönüllü katkısı ile oluşan bir kuruluş. Dolayısıyla bunun güçlenmesi, her yere elinin ulaşması demek milletimizin hayırseverliğinin de yükselmesi, gelişmesi demektir" dedi Türk Kızılay'ı Giresun Şube Başkanı Mürvet Şensoy, kan bağışında Türkiye’de 6'ıncı bölgede ise birinci olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Karahan, ödül almaya hak kazananlara madalyalarını ve belgelerini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: