Giresun'da, "Hep Birlikte Projesi'nin" 3'üncü Aşaması Başladı

Giresun'da, Özürlüler Destek Programı (ÖDES) kapsamında gerçekleştirilen "Hep Birlikte Projesi'nin" 3'üncü aşamasının başladığı bildirildi.

Giresun'da, Özürlüler Destek Programı (ÖDES) kapsamında gerçekleştirilen "Hep Birlikte Projesi'nin" 3'üncü aşamasının başladığı bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, projenin 3'üncü aşamasında ortaokul ve lise öğrencilerinin Giresun Özel Eğitim İlkOkulu ve Ortaokulu ile Giresun Eğitim Uygulama Okulu'na gelerek bir günlerini burada geçirecekleri belirtildi.

Açıklamada, okulda yapılacak etkinlikler arasında birlikte atölye faaliyeti yapma, spor etkinlikleri, yemek, derse katılım ve çeşitli oyunların bulunduğu ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Bu aşamadan sonra projeye katılan öğrenciler beklendiği gibi, özel gereksinimli öğrencileri daha yakından tanıma, kabul etme ve onları anlama hedeflerine bir adım daha yaklaşacaklar. Etkinliklere katılan bin 200 öğrenci ve çevrelerinde yaratacakları etki ile bu konuda büyük bir adım atılmış olacak."

Muhabir: Gültekin Yetgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: