Giresun'da kurban pazarı hazırlıkları sürüyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bu Kurban Bayramı’nda kurbanlık pazarının Aksu Festival alanında kurulacağını söyledi....

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bu Kurban Bayramı’nda kurbanlık pazarının Aksu Festival alanında kurulacağını söyledi.
Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, son birkaç yıldır pazarın Küçükköy mahallesinde kurulduğunu hatırlattı. Bu yıl ise pazarın Aksu Festival alanında kurulacağını ifade eden Aksu, "Burası hem ulaşım, hem de daha kullanışlı ve hijyenik bir alan. Bu nedenle bu bayram için kurbanlık pazarını Aksu Festival alanına kuracağız." dedi. Bölgede pazarın kurulması için gerekli altyapı hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Aksu, "Belediye olarak pazarın kurulması için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Yarın yerlerin tespitlerini yapacağız. 24 Ekim Pazartesi günü de satıcıların, satış yapacakları alanları kura ile belirleyeceğiz." diye konuştu.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun halkının daha iyi bir bayram geçirmesi için de belediye olarak tüm tedbirlerin alınması için hazırlıkların sürdürüldüğü sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz