Giresun'da, kurbanlık satış yerleri kura ile belirlendi

Giresun'da, kurbanlık hayvan pazarında, kurbanlık satış yerleri kura ile belirlendi. Belediye nikah salonunda yapılan kura...

Giresun'da, kurbanlık hayvan pazarında, kurbanlık satış yerleri kura ile belirlendi.
Belediye nikah salonunda yapılan kura çekimi öncesi konuşan Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, bu bayram için kurbanlık pazarının Aksu Festival sahası yanına kurulacağını söyledi. Kurt, bölgede hem kurbanlık satıcılarının, hem de alıcıları için hertürlü altyapının hazırlandığını vurgulayan Kurt, "Alanda, sizlerin tüm sosyal ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz hertürlü imkanları belediye olarak sağladık. Bir sorun yaşamadan gönül rahatlığı içerisinde satışlarınızı yapabileceksiniz." dedi.
Kurbanlık satıcılarını uyaran Kurt, belirtilen şartların dışında kurbanlık satmalalarını istedi. Kurt, belediye olarak gerek veteriner müdürlüğü, gerekse de zabıta ekiplerinin pazarda sıkı denetimler yapacaklarını belirtti.
Bu yıl ki kurban satış alanlarının fiyatlarının da artırıldığını söyleyen Kurt, "Geçen yıl 300 lira olan büyük yerin fiyatı 400 liraya, 150 lira olan küçük yerin fiyatı da 200 liraya yükseltildi." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz