Giresun'da Sağlıkçılar Yüksek Lisans Yaptı

Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, üyelerine yönelik uyguladıkları 'yüksek lisans'...

Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, üyelerine yönelik uyguladıkları 'yüksek lisans' eğitiminin başarı ile tamamlandığını söyledi.

Süral, yaptığı açıklamada, Sağlık-Sen olarak Giresun'da ilklere imza attıklarını söyledi. Üyelerine yönelik sürdürdükleri hak mücadelelerinin yanı sıra sosyal projelere de imza attıklarına işaret eden Süral, bu projelerden birinin de üyelerine yönelik yüksek lisans eğitimi olduğunu aktardı. Sağlık Sen olarak, İnsan Kaynakları Enstitüsü ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi iş birliğiyle yüksek lisans eğitimini geçtiğimiz yıl uygulamaya koyduğunu vurgulayarak, "Geçtiğimiz yıldan itibaren uyguladığımız eğitim programı bugün sona erdi. 42 üyemizin katıldığı lisans eğitim programı başarı ile tamamlandı." dedi.

Reklam
Reklam

Süral, lisans eğitiminin, Sağlık Bakanlığı'nın yeni yapılanması olan Kamu Hastaneleri Birliği'nin kurulmasından dolayı büyük önem kazandığına işaret ederek, "Sağlık Bakanlığı'nın yeni teşkilat yasası çerçevesinde tam donanımlı olarak yer alması için bu eğitim programını başlatmıştı. Eğitimler de sona erdi." diye konuştu. Kerim Süral, eğitim programına katılan üyeleri ile kendilerine destek veren Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: