Giresun'da sigara izmati için caddelere kutu yerleştirildi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentte sigara izmaritlerinin çevre kirliliğine neden olmasını önlemek için yeni...

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentte sigara izmaritlerinin çevre kirliliğine neden olmasını önlemek için yeni bir uygulama başlattıklarını söyledi.
Aksu, yaptığı açıklamada, sigara izmaritlerinin kentte önemli çevre sorunlarına yol açtığına dikkat çekti. Başkan Aksu, sorunun önüne geçme adına kentin bazı önemli caddelerinde bulunan aydınlatma direklerine sigara kutuları monte edildiğini belirtti. Aksu, şöyle dedi:
"Bu uygulamayı başlatmaktaki amacımız, kentimizin sokaklarında sigara izmaritlerinin oluşturduğu kötü görüntü ve çevre kirliliğini önlemektir. Kentin temiz bir çehreye kavuşması ve sağlıklı bir kent için bütün tiryakileri öncelikle sigara bırakmaya ya da bu kutuları kullanmaya davet ediyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz