Giresun'da Üreticilere Hasar Ödemeleri Yapıldı

GİRESUN (AA) - Giresun’da, Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) kapsamında ürünleri hasar gören üreticilere ödemeleri düzenlenen törenle yapıldı.

Giresun’da, Tarım Sigortaları Havuzu Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, TARSİM’in önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Çiftçiyi ayakta tutabilmek, desteklemek için bütün dünya devletlerinin üzerine düşeni yaptığını belirten Karahan, "Yapması da gerekiyor. Çünkü çiftçinin üretimi olmadığı sürece aç kalırız. Hayatın devamı için en temel gıda ihtiyaçlarını çiftçiler karşılıyor. Biz de önem veriyoruz. Hükümetimiz bu konuda çok ciddi destek sağlıyor. TARSİM de bu desteğin somut bir örneği. Siz çiftçilerin bu tür çalışmalara gerekli desteği yoksa bir anlamı kalmıyor" dedi. Konuşmaların ardından çiftçilere hasar ödeme çekleri teslim edildi. Törene, TARSİM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ramazan Kadak, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü – Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı Bekir Engürülü, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile üreticiler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz