Giresun'da yasak aşk cinayeti

Giresun'da ilişkisi olduğu 6 çocuklu yengesi Rahime Ç. ile ortadan kaybolan Ali Ç.'nin cesedi bir mağarada gömülü olarak bulundu.

Giresun'da ilişkisi olduğu 6 çocuklu yengesi Rahime Ç. ile ortadan kaybolan Ali Ç.'nin cesedi bulundu. Başından vurulup cesedi mağaraya gömülen Ali Ç.'nin kaçtığı yengesinin diğer sevgilisi Ramazan A. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Giresun'un Keşap İlçesi Karabulduk Beldesi Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan Ali Ç., geçtiğimiz 18 Nisan tarihinde 13 yıldır evli olduğu 6 çocuk annesi eşi 27 yaşındaki Rahime Ç. tarafından terk edildiğini ileri sürdü. Ali Ç.'nin kardeşi Mustafa Ç.'nin de Rahime Ç. ile aynı tarihlerde kaybolması, birlikte kaçtıkları şüphesini artırırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Yengesiyle kaçtığı iddia edilen Mustafa Ç.'nin bir süredir maaşını çekmediği bilgisine ulaşan jandarme ekipleri, bölgede birçok kişinin ifadesine başvurdu. Kayınbiraderi ile kaçtığı iddia edilen Rahime Ç.'nin memleketi Adıyaman'da ailesiyle birlikte olduğunu tespit eden ekipler, soruşturmayı bu yönde derinleştirdi.

ÇAPRAZ SORGUDA İTİRAF ETTİ Jandarma ekipleri, Rahime Ç.'nin 28 yaşındaki Ramazan A. ile de yasak aşk yaşadığı bilgisine ulaştı. Bu bilgiler doğrultunda Rahime Ç. gözaltına aldı. Çapraz sorguya alınan ve çelişkili ifade veren Rahime Ç., suçunu itiraf etti.

Rahime Ç., gizli aşk yaşadığı Ramazan A.'nın kaynı Mustafa Ç.'yi tabanca ile vurduğunu ve ardından mahallelerinde bir mağaraya gömdüklerini anlattı. Cinayet zanlısı Rahime Ç.'nin itirafı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Keşap'ın Karabulduk beldesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki Hayat mevkiinde bir mağaranın içinde Mustafa Ç.'nin gömülü cesedini buldu. Üstü taşlarla kapatılıp toprakla örtülen Mustafa Ç.'nin başında iki kurşun yarası tespit edildi.

Reklam
Reklam

Cinayet zanlısı Rahime Ç.'nin itirafı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, diğer cinayet zanlısı Ramazan A.'yı da Yağlıdere ilçesi Çıkrık Yaylası'nda çobanlık yaparken gözaltına aldı.

YOLDA KARŞILAŞTIĞI DİĞER SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ Suçlarını itiraf eden zanlılardan Rahime Ç.'nin, ifadesinde hem kayınbiraderi Mustafa Ç., hem de cinayet zanlısı Ramazan A. ile gizli aşk yaşadığını itiraf ederken, "Kaynımla gizli aşk yaşıyordum ancak aynı köyden tanıdığım Ramazan A. ile de ilişkim vardı. Kaynım Mustafa Ç. ile kaçmak için gece buluşarak yola çıktık. Yolda Ramazan A. ile de buluştuk. Daha sonra Ramazan A., Mustafa Ç.'yi tabanca ile vurdu. Vurduktan sonra mağaraya koyduk. Üzerini taşlarla kapattık. Biz de Ramazan A. ile bir süre Dereli İlçesi'nde gizlendik. Bir süre sonra terk ettiğim eşimin ve çocuklarımın yanına döndüm. Ramazan A. da köye döndü. Bu arada yine buluşarak mağarada taşların altındaki cesedi tekrar çukur açıp toprağa gömdük. Jandarmanın soruşturması üzerine ben eşimi tekrar terk ederek Adıyaman'daki ailemin yanına gitmiştim" dediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Rahime Ç.'nin terk ettiği eşinden en küçüğü 1 yaşında en büyüğü 12 yaşında 6 çocuğu bulunurken, Ramazan A.'nın ise bekar olduğu öğrenildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları Keşap Adliyesi'nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: