Giresun'daki Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı

Giresun'un Espiye ilçesinde dün akşam saatlerinde 3 ayrı noktada başlayan orman yangınları, yağmurun etkisiyle kontrol...

Giresun'un Espiye ilçesinde dün akşam saatlerinde 3 ayrı noktada başlayan orman yangınları, yağmurun etkisiyle kontrol altına alındı.
Espiye ilçesinin Hacıköy, Karadere ve Hacı Mahmutlu köylerinde bulunan ormanlık alanlarda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı başlayan ve kısa sırada lodosun da etkisiyle yayılan yangın, sabah saatlerinde başlayan yağmurun da etkisiyle kontrol altına alındı. Orman Bölge Müdürlüğü, itfaiye ve köylülerin çalışmaları sonucu yangınlar büyük ölçüde söndürüldü.
Hacıköy, Karadere ve Hacı Mahmutlu köylerinde bulunan ormanlık alanlarda yangın çıkmış, ulaşım sorunları nedeniyle yangınlara müdahale edilememişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: