Giresunlular Ordu-Giresun Havaalanı'nın isminin 'Çotanak' olmasını istiyor

Giresun Valiliği tarafından, Ordu-Giresun Havaalanı’na isim bulmak amacıyla başlatılan ankette, “Çotanak” adının açık ara önde...

Giresun Valiliği tarafından, Ordu-Giresun Havaalanı’na isim bulmak amacıyla başlatılan ankette, “Çotanak” adının açık ara önde gittiği bildirildi.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, bir süre önce Ordu-Giresun arasına kurulacak havaalanına isim bulma konusunda halkın da görüşünü almak amacıyla anket çalışması başlatıldığı hatırlatıldı. Giresun Valiliği’nin resmi web sitesi üzerinden yapılan ankette, oy verme işleminin sürdürüldüğü vurgulandı.
Açıklamada, "Ankette, Giresun halkına ‘Yapılacak Olan Havaalanımızın İsmi Ne Olsun?’ sorusu yöneltilmektedir. Verilen cevaplarda 3 bin 120 oyla ‘Çotanak’ ismi ilk sırada yer alırken, ‘Çotanak’ı sırasıyla bin 642 oyla ‘Piraziz’ ve bin 497 oyla ‘Gülyalı’ isimleri izliyor.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz