Giresunspor 232 gün sonra kazandı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, 232 gün sonra galibiyetle tanıştı. Giresunspor, Güngören Belediyespor...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, 232 gün sonra galibiyetle tanıştı. Giresunspor, Güngören Belediyespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak, geçen sezon
dahil 18 hafta sonunda galibiyete ulaştı.
Giresunspor, Bank Asya 1. Lig'de adeta kazanmayı unutan bir takım hüviyetindeydi. 2011 - 2012 sezonunda geride kalan 15 hafta sonunda Giresunspor 3 puanla tanışamamamıştı. Oynadığı 15 maçın 8'inde berabere kalan Giresunspor, 7 maçı da kaybetmişti.
Bank Asya 1. Lig'de galibiyet alamayan iki takımdan birisi durumunda bulunan Giresunspor, bu şanssızlığını, yine kendisi gibi hiç galibiyeti olmayan Güngören Belediyespor'u 3 - 2 yenerek kırdı.
Giresunspor, Bank Asya 1. Lig'de en son 30 Nisan 2011 tarihinde maç kazanmıştı. 2010 - 2011 sezonunun 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Denizlispor'u ağırlayan Giresunspor, rakibini 2-0 mağlup etmişti. Ligde Giresunspor 30 Nisan 2011 tarihinden beri galibiyet alamıyordu. Giresunspor ligdeki galibiyet özlemini 232 gün sonra giderdi.

Reklam
Reklam

GİRESUNSPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ
Öte yandan Giresunspor'da 232 gün sonra gelen galibiyetin sevinci yaşanıyor. Giresunspor Kayyum Heyeti Basın Sözcüsü Fatih Sandal, Cihan muhabirine yaptığı açıklamada, Güngören Belediyespor maçında alınan 3 puanın kendileri açısından anlamının çok büyük olduğunu söyledi.
Sandal, haftalardır yaşadıkları şanssızlıklar nedeniyle maç kazanamadıklarını dile getirerek, "Ancak yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle bir türlü galip gelemiyorduk. Bu da takım üzerindeki baskıyı artırıyordu. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Biliyorduk ki alınacak bir galibiyet takım olarak üzerimizdeki ölü toprağını atmamızı sağlayacaktı. Haftalardır süren galibiyet özlemine Güngören Belediyespor maçını kazanarak son verdik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.
Giresunspor'un iyi bir takıma sahip olduğunu savunan Sandal, "Güngören Belediyespor galibiyeti ile aradığımız ve özlediğimiz maç kazanma ruhunu yeniden yakaladık. Devre arasının girmesi de bizim için avantaj. Bu devre arasını en iyi şekilde değerlendirip, sezonun ikinci yarısına yakaladığımız hava ve moralle girerek, alt sıralardan kurtulacağımıza inanıyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz