Giresunspor-Adanaspor: 0-0

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, STAT: Giresun Atatürk HAKEMLER: Özkan Çeliker GİRESUNSPOR: Eser ADANASPOR: Hayrullah SARI KARTLAR: Özgür, İsmail, Cihan Can, Birol, Ziya PTT 1'inci Liginde Giresunspor sahasında Adanaspor ile

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, STAT: Giresun Atatürk
HAKEMLER: Özkan Çeliker GİRESUNSPOR: Eser ADANASPOR: Hayrullah SARI KARTLAR: Özgür, İsmail, Cihan Can, Birol, Ziya PTT 1'inci Liginde Giresunspor sahasında Adanaspor ile 0-0 berabere kaldı.
2’inci dakikada İsmail’in sol kanattan penaltı noktasına yaptığı ortada Ergün’den önce savunma topu uzaklaştırdı.
17’inci dakikada Berkan’ın ortasına Fevzi ile Ergün birlikte yükseldi. Ergün’ün kafa vuruşundan sonuç gelmedi.
25’inci dakikada Abdulaziz, İsmail paslaşmasında İsmail’in ortasına Ergün yükseldi, bu oyuncunun kafa vuruşunda kaleci Hayrullah başarılıydı.
30’uncu dakikada Özgür’ün eline çarpmasıyla kullanılan serbest atışta Tiego’nun şutunda kaleci Eser gole izin vermedi.
34’üncü dakikada Sami Can’ın ortasına Murat çok iyi yükseldi, kaleci Eser köşeden topu çıkarmayı başardı.
57’inci dakikada Fevzi uzaklardan kaleyi denedi ancak top üstten auta gitti.
63’üncü dakikada Ahmet indirdi, Tiego topla birlikte ceza sahasına girdi, vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.
74’üncü dakikada Nduka soldan ortaladı ve Ahmet yakın kale direği önünde biranda bomboş kaldı. Bu oyuncunun plasesini kaleci Eser topu kornere çeldi.
84’üncü dakikada Tevfik’in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Ahmet’in vuruşunda kaleci Eser topu kornere yollamayı başardı.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: