Giresunspor - Denizlispor maçı canlı yayınla TRT Spor’da

PTT 1.Lig 6.hafta karşılaşması Giresunspor - Denizlispor maçı canlı yayınla TRT Spor’dan izlenebilecek. TRT Spor canlı yayını ile PTT 1.Lig heyecanı son hızıyla sürüyor. TRT Spor izleme detayları haberimizde.

PTT 1.Lig 6.haftasında Giresunspor ile Denizlispor karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayınla TRT Spor kanalından izlenebilecek. TRT Spor’da PTT 1.Lig heyecanı yaşanıyor. TRT Spor yayınları ile PTT 1.Lig maçları canlı yayınla izlenebiliyor. TRT Spor izleme detayları haberimizde. Günün önemli PTT 1.Lig maçı Giresunspor - Denizlispor karşılaşması TRT Spor’dan izlenebilecek. Giresun Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma 27 Eylül Pazar günü saat 15:30’de başlayacak. Karşılaşmada hakem Mehmet Emre Atasoy düdük çalacak.

Reklam
Reklam

Ligde ilk 5 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyetle 7 puan toplayan Giresunspor sahasında Denizlispor’u yenip rahat bir nefes almak istiyor. Sefer Yılmaz’ın çalıştırdığı Giresunspor, ligde geçen hafta Şanlıurfaspor deplasmanına konuk oldu. Maçı 1-0 kaybeden Giresunspor hafta içinde de Türkiye Kupası’nda Eyüpspor’u konuk etti. Rakibini 2-0 mağlup edip kupada tur atlayan Giresunspor, ligde Denizlispor’u da yenerek sahadan 3 puanla ayırlmak istiyor.

Konuk ekip Denizlispor ise sezona çok kötü bir başlangıç yaptı. 5 maçta yalnızca 3 puan toplayabilen Denizlispor, Mehmet Altıparmak yönetiminde kötü gidişe dur demek istiyor. İlk hafta galibiyetle başlayan Denizlispor, sonrasında oynadığı 4 maçı da kaybetti. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Fethiyespor’u ağırlayan Denizlispor, penaltılarla tur atlamayı başardı.

Saat 15:30’te başlayacak maç TRT Spor canlı yayını ile izlenebilecek. TRT Spor izlemek için, TRT Spor’un internet sitesine girebilir ve internet üzerinden maçları izleyebilirsiniz. TRT Spor izlemek için; **http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trtspor

Reklam
Reklam

** linkine tıklamanız yeterli.

GİRESUNSPOR - DENİZLİSPOR

STAT: Giresun Atatürk

SAAT: 15:30

YAYIN: TRT Spor

Anahtar Kelimeler: